Pre-Order De Lijn #04

Gepubliceerd door Hugo op

Oh ja, het is tijd voor die Knotsgekke Aloude Pre-Order Week, ofwel: KAPOW!

Issue 04 van De Lijn is in de laatste fase van afronding (je zou zeggen dat de afronding al de laatste fase is, maar dit is dus de laatste fase van de laatste fase!). Het wordt het dikste issue van De Lijn ooit: wel 44 pagina’s dik!
Het is een issue zoals ik nog nooit eerder heb gemaakt (dat geldt natuurlijk voor alle issues), aan de ene kant gevuld met een pagina-layout experiment dat z’n weerga niet kent, maar ook een waarin het verhaal van (de zoektocht naar) Thijs/De Lijn natuurlijk zich verder ontwikkelt. Bovendien zit er een van de grootste onthullingen tot nu toe in!
Kortom, allemaal redenen om het vierde nummer van De Lijn zo snel mogelijk veilig te stellen voor jezelf.

Pre order De Lijn #04 nu

Zorg dat je De Lijn #04 als een van de eerste in huis hebt en plaats van 18 t/m 25 oktober alvast een bestelling. Dit is een Pre-Order (vooruitbestelling) waardoor je zeker weet dat je #04 zo snel mogelijk binnen krijgt.

Je kunt issue vier vooruitbestellen in de gewone uitgave, of – als je De Lijn een extra warm hart toedraagt – in de gesigneerde uitgave, precies zoals je gewend bent van de vorige issues.

Ga hier naar de shop en plaats een vooruitbestelling, zodat je er als eerste bij bent.

NB – zoals de planning er nu uitziet verwacht ik in de laatste week van oktober alles klaar te hebben voor verzending, dus als het goed is heb je issue vier deze maand nog in huis.

Gratis verzending

De trouwe lijnfans weten het al, in die Knotsgekke Aloude Pre-Order Week (K.A.P.O.W.) betaal je geen verzendkosten! Dus in de periode van 18 t/m 25 oktober betaal je geen verzendkosten over alle items in de Lijn-shop!
Omdat ik een vooruitbestelling in één batch kan versturen, heb ik een voordelige deal met een verzendpartij kunnen sluiten en daar wil ik jou natuurlijk van laten meegenieten.
Dus is gedurende er de hele KAPOW gratis verzending.

En die geldt niet alleen voor issue #04, maar ook voor alle andere items in de shop. Dus als je nog moet beginnen met De Lijn, of je eigenlijk twijfelde om die Haesjagers te kopen, dan is dit het moment!

Ga hier naar de shop om te bestellen zonder verzendkosten!

Categorieën: Artikel

Hugo

Bedenker van De Lijn.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.