KABAM, we did it!

Gepubliceerd door Hugo op

Oh yeah, het waren me de acht dagen wel, maar we hebben het weer overleefd.
Het Kansrijke Achtdaagse Bijzondere Aanmeld Moment is ten einde gekomen.
Het was geweldig om te zien dat jullie allemaal de moeite namen om De Lijn nummer vijf te steunen en er voor te zorgen dat de geprinte versie ook echt daadwerkelijk het levenslicht gaat zien.
Speciale dank gaat uit naar Rob (!), Marko, Marcel, Rick, Jeroen, Patricia en Marco die al binnen het eerste uur hun pre-order hadden geplaatst.
Maar ook Joop wil ik niet onvermeld laten, aangezien hij de hekkensluiter was van het stel. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.

Ik ga geen lange emotionele mail sturen waarin ik opnieuw vertel over de emotionele rollercoaster van euforie, zelftwijfel en doodsangst, want dan blijf ik mezelf maar herhalen (maar wees gerust dat dezelfde obstakels moesten worden doorstaan als rondom iedere pre-order week).

De komende weken staan in het teken van het afronden van de tekstredactie, inladen van de kleuren pagina’s en de hele zwik finalizen (dat is een woord).
Als het goed is kan alles dan volgende week naar de printer en zijn we 8 mei klaar voor verzending.

Ik hou je natuurlijk op de hoogte van de voortgang!

Nogmaals ontzettend bedankt aan alle KABAMmers en sowieso iedereen die de moeite neemt om mij te volgen in deze Lijn reis.

Categorieën: Artikel

Hugo

Bedenker van De Lijn.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.