Download gratis comic

Natuurlijk kan ik je vertellen dat De Lijn een super gave comic is die je moet lezen. Dat het een homage is aan de superhelden strip en tegelijk een commentaar op de corona pandemie. Maar dat klink allemaal zo arrogant joh. Dus daarom laat ik het je liever gratis uitproberen.

Daarom kun je hier het oorsprongverhaal van De Lijn als gratis comic downloaden.

Vul het formulier hieronder in en je ontvangt ‘m direct in je mailbox.

*Geen spam en natuurlijk houd ik me netjes aan de AVG richtlijnen, lees mijn voorwaarden hier.

Waarom een gratis comic?

De Lijn comic is geboren uit mijn fascinatie en enthousiasme met de superheldenstrips zoals ik die vroeger las. Zoals Batman, Spiderman en al dat soort dingen. Daarom leek het me ontzettend gaaf om een comic te maken zoals de strips waar ik verliefd op werd in mijn jeugd, maar dan een die zich afspeelt in de stad waar ik woon: Den Haag.

Hoe zou het zo’n heldenverhaal er uit zien in ons eigen kikkerlandje? (lees hier  meer over het ontstaan van De Lijn)

Dat enthousiasme wil ik graag met je delen, daarom bied ik je hier een gratis comic aan van De Lijn. Je krijgt de downloadlink digitaal toegestuurd zodat je ‘m kunt lezen op je computer, tablet of telefoon.

Veel plezier met de gratis comic van De Lijn!